Demo

Пук.бг в детската градина или в училище

В детската градина или в училище Пук.бг се играе в отбори от до 6 деца (нужен е по един таблет на отбор). Те трябва да рабоят ефективно в екип, за да напредват в играта. A накрая, учителят дава ефективна обратна връзка на представянето като използва създадетната от нас (и нашите детски психолози и педагози) методика. Така децата осмислят натрупания чрез играта социален опит и развиват своите меки умения.
По-долу може да видите как изглежда една примерна игра за 1. клас, която упражнява събиране и изваждане до 20 с преминаване и със скоби. Изберете броя на играчите и следвайте инструкциите.

Пук.бг от вкъщи

Дали като домашна работа или за целите на дистанционното обучение, децата могат да играят с Пук.бг (отново в отбори) отдалечено (т.е. всяко от вкъщи). Те общуват чрез интегрирана в играта конферента връзка, а учителят наблюдава какво се случва и отново дава ефективна обратна връзка за представянето на екипите.
По-долу може да видите момент от виртуална игра за 1. клас (отново събиране и изваждане до 20 с преминаване и със скоби) при един от играчите (от общо четирима). Освен играта, те се чуват и виждат, могат да си изпращат съобщения – въобще разполагат с напълно функционираща конферента връзка.
https://igra.puk.bg/
http://igra.puk.bg

Тествайте Пук.бг

С различни организации (като Центъра за безопасен интернет, Българска фондация Биоразнообразие и др.) регулярно създаваме игри, които засягат важни обществени теми. Те са и винаги ще бъдат безплатни. Това дава възможност и на Вас да използвате Пук.бг без да е нужно да си закупувате абонамент.
Може да разгледате безплатните ни игри на https://igri.puk.bg.